Alt i Biludstyr

af admin

Det er måske lidt overdrevent, men mon ikke de fleste der forhandler biler også har det meste udstyr til de gængse biler, det vil jeg jo mene. Der findes også noget der hedder en båndstrammer, det hører også med ind under biludstyr, og det er jo også lidt af en nødvendighed, hvis man står med en trailer der lige har lidt for meget på, så er det nyttigt at have en båndstrammer, så man kan binde tingene fast, så de ikke falder af under kørslen. Jeg ved da vi har haft anvendt en sådan, når vi har været på forbrændingen med haveaffald efter at have klippet hækken. Hvis vi ikke havde haft den på, var der nok fløjet halvdelen af bilen inden vi havde nået forbrændingen.

Bil-tilbehør

Shampoo og en vaskeklud er et must, når man har en bil, tidligere var det mine børn der vaskede mine biler, men nu er det vaskehallen. Uanset hvad, så bliver bilen mere ren hvis man vasker den med håndkraft, for så kommer man ind i alle hjørnerne, det sker ikke via vaskehallen. Man kan købe en del autoudstyr hos bolig-produkter.dk, og her har de en udmærket shampoo, som jeg plejer at anvende. Jeg kan godt lide disse klude, der er vist på billedet, de tørre så dejligt af. Jeg har en moppe med den slags stof på, som jeg bruger i mit køkken og soveværelse når jeg vasker gulvene her. Det går som en leg, og jeg behøver kun at vaske over en enkelt gang.

Related Posts

Skriv en kommentar