Huslån udenom banken

af admin

Da jeg fik afslag fra banken til at købe et hus jeg havde forelsket mig i – og som ikke engang var dyr, så vidste jeg faktisk ikke hvad jeg skulle gøre – var jeg virkelig så dårlig en betaler, siden banken havde sagt nej – jeg havde altid betalt mine udgifter, aldrig fået nogen rykkere, så jeg forstod det bare ikke. Jeg talte med mange forskellige kloge hoveder, der også bare rystede på hovedet – og gav mig mange andre muligheder for at kunne erhverve mig det hus jeg havde kigget på. Det endte med at jeg blev anbefalet simpelkredit.dk og at jeg skulle gå ind på deres hjemmeside for at se hvad de skrev i forhold til at kunne lave et huslån. Det kan godt være at jeg blev glad for at læse det der stod der.

Simpelkredit.dk og huslån

Som det så ud til – kunne jeg godt få et huslån hos dem – så jeg lavede beregning på deres hjemmeside, lavede en uforpligtende ansøgning, efter at have talt med dem, så jeg ikke stod og lavede et stykke spildt arbejde, eller havde spildt deres tid, hvis det ikke kunne lade sig gøre. De havde haft mange der havde fået nej fra Banken af, og hjulpet dem til deres huskøb – så jeg var fuld af forventninger da jeg havde afsendt min ansøgning. Den kom heldigvis indenfor 24 timer, så jeg havde ikke ondt i maven så længe. Jeg fik lånet, og jeg fik mit hus – takket været simpelkredit.dk og deres gode råd og service.

Related Posts

Skriv en kommentar