Hvad koster DJ musik til et bryllup?

af admin

Jeg skal giftes, og der skal være fest og farver til mit bryllup. Mine egne sønner skal jo med til mit bryllup, så de kan jo ikke stå for den musikalske underholdning. Jeg kontaktede dem, og spurgte hvad vi så gjorde, den ene sagde prøv lige at google dj bryllup pris, og se hvad der kommer frem, måske er der nogen der vi kender. Som sagt, så gjort – desværre var der ikke lige nogen vi selv kendte, men der var nogen som andre kendte og som de kunne anbefale. Så den del af brylluppet var sikret. Heldigvis har mine drenge været i dj branchen, så de vidste lige nøjagtig hvilken musik der ville falde i god jord til de bryllupsgæster der var inviteret med. Den dj vi havde fundet var heller ikke så dyr, så nu blev der lidt flere penge til min bryllups kjole. Ja, nu sidder jeg lige og tænker, om den kjole nu også er så vigtig, det er jo mere festen og glade mennesker jeg prioriterer højest, og det er jo ikke ligefrem et kirkebryllup med alt hvad dertil hører. Så kan vi bruge det overskydende beløb til at komme ud og rejse – et krydstogt skib, det ville da lige være sagen. Jeg er sikker på at min kommende mand vil syntes at det er en rigtig god ide, så må jeg bare se at få ham overtalt til at det skal være ovre ved Miami. Der har jeg nu altid drømt om at komme over.

Related Posts

Skriv en kommentar