Kurser

af admin

Evnen til at forandre sig er en kompetence som både mennesker og virksomheder har brug for. En kompetence man må sige ikke bliver forældet, trods ny udvikling og teknologi. At kunne lede og styre, derfor en vigtig egenskab at have som medarbejder, eller som selvstændig. Derfor er der også mange gode grunde til at uddanne sig som projektleder. Men har du ikke mod på at uddanne dig, så kan du i stedet tage et kursus.

 

Har du en gemt projektleder i dig? Eller ønsker du at få det? Så kan du overveje om et kursus inden for dette, er noget for dig. Som projektleder vil man mestre opgaver inden for planlægning, organisering og styring af projekter. Rigtig mange virksomheder har brug for medarbejdere, der mestrer dét at kunne lede på en god og ordentlig måde.

 

 

Et kursus vil give dig alle de rigtige kompetencer du har brug for.

Du finder et kursus ved at klikke på dette link: PRINCE2® Practitioner

Følg linket hvis du vil vide mere, eller tilmelde dig et 2 dags kursus.

*bemærk at ovenstående kursus kræver at du har bestået PRINCE2 Foundation kurset. *

 

Styrk din profil

Ønsker du at kunne skrive ‘projektleder’ på CV’et? Så har du altså muligheden for at deltage i et kursus der giver dig et certifikat.

Derudover, så vil du som medarbejder opnå konkrete værktøjer til fremtidige opgaver. På den måde er du klædt godt på til arbejdsmarkedet, hvor du vil stå overfor projektledelse som en del af dit job.

 

Related Posts

Skriv en kommentar