Parkeringshuse i indre København

af admin

En tur til København kan blive dyr, hvis man ikke lige ser sig for, og finder den rigtige parkering – der er jo ikke noget værre end at få en parkerings bøde oveni den aktivitet man nu skal betale for, når man er i København. Jeg skal selv en tur til operahuset, og her vil jeg da lede efter et af de mange parkeringshuse i København, så jeg ved at min bil står sikkert, og så jeg ved at jeg kan betale min parkerings billet, uden at jeg senere kan finde en bøde i min forrude. Jeg har faktisk prøvet det engang, jeg havde fået trukket en parkerings billet fra en forkert stander, så ikke nok med at jeg betalte for parkerings billetten, så fik jeg også en bøde på 790 kr.

Parkeringshuse

Vi kender alle det blå skilt med det store P, så ved vi at vi kan parkere her. Men når man leder efter Parkeringshus københavn, så er det ofte i en parkeringskælder eller i et slags højhus, hvor alle biler står parkeret tæt ved siden af hinanden. Nu er København jo en by, hvor man bare ikke så let finder en gratis parkeringsplads, og man kan godt få brugt en del benzin eller diesel ved at køre rundt for at lede efter en. Derfor vil jeg selv anvende et parkeringshus, så vil jeg også altid kunne finde tilbage til min bil, frem for at jeg har smidt bilen et eller andet sted i midtbyen, som jeg ikke kender.

Related Posts

Skriv en kommentar