Tag hunden med på rejsen

af admin

Der er ikke noget som at hive stikket ud og bytte hverdagslivet ud med en romantisk get-away til en europæisk storby, en dykker-safari på den anden side af jordkloden eller et impulsivt road-trip i Canada. Verden byder på utrolig mange fantastiske oplevelser, der venter på at blive oplevet,

Men hov! Hvad gør man med hunden eller katten? Over en halv million danskere har et kæledyr. Faktisk er antallet oppe på ca. 810.000 hunde, hvilket er en stigning på 20% over de sidste 20 år.

Anskaf hundepas – eller hundepasser

Man tager hunden med! Når man anskaffer sig en hund, skal man også anskaffe sig et hundepas! Man kan selvfølgelig også i stedet gardere sig med en god hundepasser, så hunden ikke står i vejen for de store oplevelser, men du skal vide, at det også er skønt at rejse med sin hund.

Jeg har selv prøvet det flere gange. I denne sommer har min hund været med til Italien. Vi kørte herned i bil, og med mange stop undervejs fik vi alle strukket benene godt og grundigt. Det var faktisk dejligt at stoppe mere, end vi plejer, og se områderne mere indgående.

Related Posts