Toner til Dell

af admin

Skal du ud og have fat i en dell toner er det vigtigt du har fokus på om selve toneren er med 5 slags farver, der er mange forskellige Dell toner på Market og de findes i mange forskellige størrelser.

Jeg var ude engang med familien og skulle handle toner og fik10 forskellige vist af selve ekspedienten, det var ret så forvirrende at sætte sig ind i hvilken toner det rent faktisk var man skulle vælge, jeg fandt så ud af det ikke var alle der passede præcis til min printer og så var vi da først i gang, min bror og kone skulle også have skiftet deres toner eller have købt en ny eller to, således de altid havde en ekstra i skuffen hvis de skulle løbe tør for blæk. Dell er i øvrigt et rigtig godt mærke og har altid benyttet mig af deres vare alt lige fra bærebare pc til toner og hvad de ellers måtte have på lager. min familie er ligeså tosset med alle deres vare, min bror har sågar 2 bærebare pc fra Dell og han ønsker ikke på noget tidspunkt at skifte mærke selvom om jeg mange gange har nævnt for ham der findes mange andre gode mærker rundt omkring i verden, og at det bare er at kaste sig ud i det og engang imellem prøve noget nyt, det kan der jo som sagt ikke ske noget ved tænker jeg ofte når jeg snakker med ham, men her bare så påstålig og vil nok altid bare have Dell.

Related Posts

Skriv en kommentar